Preview

Nyd sommerhaven i afslappet stil

En varm sommerdag kan bl.a. nydes fra en hængekøje i havens rolige område eller måske fra terrassen. Hos Lundhede har vi et stort udvalg, hvor du både finder hængekøjer til ophæng mellem to træer i passende afstand eller i et stativ beregnet til formålet.

Det med træer med passende afstand kan være et vidt begreb. For mange år siden så jeg i en stor landbohave en hængekøje spændt ud mellem to store, gamle træer med mindst 50 meters afstand, så træerne behøver altså ikke står særlig tæt på hinanden ;-)

Sommertid i Lundhede

Vi gearer lidt ned her i sommertiden, så nu går der tre uger inden, vi sender Lundhede Nyt igen.

Rigtig god sommer :-)

Jens, Lundhede Planteskole


Roser og sommer hører sammen

Nu begynder roserne at blomstre - især buskroser - og inden længe står de alle i fuldt flor.

De fleste buskroser blomstrer en gang nu i juni-juli, men storblomstrede roser, buket- og klaseroser, bunddækkeroser engelske roser skal gerne blomstre sommeren igennem, og ind i efteråret.

For at det sker bedst, er det godt at klippe de visne blomster af, straks de begynder at falde, så planterne kan bruge energien på at sætte nye skud og blomster. Til det skal de bruge energi, og det får de fra gødning - husk også vanding i tørre, varme perioder.

Bladgødskning som GroGreen Feed & Shine holder også roserne i god kondition.

 

Havens fjender holder ikke sommerferie

Det er godt for planterne, når det regner med nogle dages mellemrum, men vedvarende fugtighed, medfører også gode levevilkår for bl.a. sneglene - og især dræbersneglene. Derfor er det godt at gå en daglig aftentur og indsamle de snegle, du møder, og få dem aflivet. Du kan også bekæmpe dem med Nematoder mod snegle.

MIAMI HÆNGEKØJE
- fås i mange farver


Rigtig lækker hængekøje i den flotteste aqua-blå farve. Liggemål: 220 x 120 cm. Hængekøjen er perfekt til hyggehjørnet. Kan hænges op med beslag eller på stativ. Findes i mange flotte farver.

ROSE CLIMBING ICEBERG

Virkelig smuk hvid slyngrose, som bliver helt op til 150-200 cm høj. Rose Climbing Iceberg har mellemstore, fyldte blomster med fantastisk duft. Anvendes på søjler eller espalier.


ROSE CROWN PRINC. MARGARETHA

Rose Crown Princess Margaretha er en engelsk rose, der kan anvendes som slyngrose. Bliver op til 150 cm høj. Har de mest fantastiske mørkegul til abrikosorange blomster med fortryllende frugtagtig duft.

Lundhede Planteskole, Gindeskovvej 22, 7540 Haderup, Denmark
info@lundhede.com   |   www.lundhede.com

Ønsker du IKKE flere nyhedsbreve fra Lundhede Planteskole?

Klik her for at afmelde

Email Marketing by ActiveCampaign