Preview
Få styr på dine planter med støtte og opbinding
Planterne vokser godt på nuværende tidspunkt, og ikke alle kan holde sig selv oprejste eller holde sig inden for den plads, vi synes de skal blive på.

Det er især slyngplanter og høje stauder, der har behov for styring og støtte.

Det betaler sig at se planterne efter med korte mellemrum, så der ikke pludselig er væltede stauder eller meget lange skud på slyngplanterne, der skal tvinges på plads. Det er besværligt og næsten umuligt at gøre med et pænt resultat.

Alt efter plantetype og behov, kan der være behov for forskellige former for støtte eller blot noget snor eller anden opbindingsmateriale.

God fornøjelse :-)

Jens, Lundhede Planteskole.

P.S. Har du brug for hjælp til valg af opbinding, så er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 97 45 43 21 eller info@lundhede.com.

TRÆESPALJÉ

Træespaljé til opbinding er en praktisk og smuk hjælp til alle slyngplanter. 
Espalier giver hygge og en naturlig følelse i haven. Smuk og praktisk hjælp til alle klatre- og slyngplanter.

OPBINDINGSREM

Opbindingsremmen lægges rundt om træet og enderne sættes i opbindingslåsen, som derefter sømmes eller skues fast øverst på pælen. Der skal bruges ca. 1 meter pr. rem/pæl.

PLANTESØJLE

Enkel og sød plantesøjle, som er afsluttet med fine detaljer. Plantesøjlen er en fin støtte til mindre slyngplanter og høje stauder. Er nem at placere og står solidt i jorden.

Lundhede Planteskole, Gindeskovvej 22, 7540 Haderup, Denmark
info@lundhede.com   |   www.lundhede.com

Ønsker du IKKE flere nyhedsbreve fra Lundhede Planteskole?

Klik her for at afmelde

Email Marketing by ActiveCampaign