Kære læser 😀😀

Lundhede ønsker alle læsere af Lundhede Nyt en glædelig jul og et godt nytår og takker for de mange handler i årets løb 🎄🎁🎅


Vær klar med vintertøjet

Der har endnu ikke været det store behov for beskyttelse af frostfølsomme planter, men vi må forvente mere kulde i løbet af vintermånederne, og derfor kan vi kun tilråde at være forsynet med vintertøjet til planterne og isolering til drivhuset.

Har du plantet stedsegrønne planter i løbet af efteråret, er det godt at beskytte dem, da blæst, sol og frost er hårde ved netop stedsegrønne, især hvis de står på mere eller mindre åbne arealer, fx nye haver uden læ.

Hække og andre planter tæt på veje og gader, der saltes, kan du beskytte med salt- og frostmåtter - de kan tilmed anvendes inde i haven som læ ved planter. Andre materialer til vinterbeskyttelse er fiberdug, planteposer, krukkeposer, stråmåtter, pile- og bambushegn.


Tip til at spare på varmeforbruget

Vil du anvende drivhuset til opbevaring af sarte planter, kan du få behov for ekstra varme i de kolde perioder. Du kan spare på opvarmningen ved at isolere med boblefolie, som du kan sætte på indersiden af drivhuset. Hvis der kun er behov for et mindre areal, kan du lave et lille telt af boblefolie i drivhuset og sætte en drivhusvarmer inde i teltet. På den måde kan du få sarte planter sikkert gennem vinteren.

Ønsker du at modtage varer inden jul, må vi have din bestilling senest 15. december, og er det planter, må vi have bestillingen senest mandag den 11. december. Enkelte varer, kan vi først skaffe efter nytår.Husk, at vi stadig har 30% på vores julegaveidéer
- indtast rabatkoden "Jul2017" og spar 30% på julegaver.


Tilbuddet gælder alle produkter i kategorien "Julegaveidéer"
frem til den 17. december eller så længe lager haves.
Mange julehilsner
Jens, Lundhede Planteskole.
SALT- OG FROSTMÅTTE

Halmmåtte med folie
62 x 500 cm


686,-


BESKYTTELSESPOSE

til krukker og planter
35 x 35 cm


229,-


KØB / MERE INFO
FIBERDUG

Isolerer mod kulde
1,8 x 250 m


1.026,-


KØB / MERE INFO

DRIVHUSVARMER

Egnet til drivhuse
op til 15 m2


699,-


KØB / MERE INFO
BOBLEFOLIE

Energibesparende
Rulle 1,5 x 50 m

2.172,-


KØB / MERE INFO
BAMBUSHEGN

lang holdbarhed
90 x 300 cm


592,-


KØB / MERE INFO
Lundhede Planteskole, Gindeskovvej 22, 7540 Haderup, Denmark
info@lundhede.com   |   www.lundhede.com

Ønsker du IKKE flere nyhedsbreve fra Lundhede Planteskole?

Klik her for at afmelde

Email Marketing by ActiveCampaign